Demonstranten Verbinding voor Vrijheid bezetten Vesting Hellevoetsluis

Date:

Share post:

Hellevoetsluis – Een grote groep demonstranten van Verbinding voor Vrijheid heeft zondagmiddag in de Vesting van Hellevoetsluis gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. De demonstratie was verboden en zou zijn afgeblazen, desondanks kwam er toch een grote groep naar het centrum.

De politie besloot vooralsnog om op de achtergrond te blijven, toen de groep zich ging bewegen door de stad werden zij ingesloten. Eenmaal terug op de plek waar ze begonnen kregen ze de tijd om weg te gaan voordat agenten tot aanhouding over zouden geven. De sfeer was soms grimmig, één persoon is aangehouden.

- Advertisement -

Foto’s : Martijn de Bruijn

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd