donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Jongen aangehouden na maken videoclip Zuiderpark Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zondagmiddag op de Montesorriweg een jongen aangehouden na een melding van een wapen. Omstanders zagen dat de jongeren in het Zuiderpark mogelijk een videoclip aan het opnemen waren, daarbij zouden wapens zijn gezien.

De politie ging op de melding af en ging naar de jongens op zoek. In het Zuiderpark waren ze op dat moment niet meer aanwezig. Één van de jongens werd op de Montesorriweg nabij het Ikazia Ziekenhuis aangehouden. Hoe oud de jongen was is nog niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -