donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Motorrijder gewond na ongeval Noordlandseweg Hoek van Holland

- advertentie -

Hoek van Holland – Een motorrijder is zaterdagavond op de Noordlandseweg in Hoek van Holland gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval. De motorrijder raakte in een bocht de macht over het stuur kwijt en kwam daarbij hard ten val.

Brandweer en ambulancepersoneel kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie heeft onderzoek verricht. De motor is door een berger opgehaald.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -