donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Brand in kelderboxen Van Leeuwenhoeklaan Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – In de kelderboxen van flatwoningen aan de van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer heeft zondagavond korte tijd brand gewoed. De brand ging gepaard met wat rookontwikkeling. De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel te blussen.

Wat er precies in de brand heeft gestaan is niet bekend. Nadat de brandweer de boxen heeft geventileerd zijn de kelderboxen overgedragen aan de eigenaren. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, mogelijk is er sprake geweest van brandstichting.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -