Motorrijder zwaargewond, motor verdwenen Propaanweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Propaanweg in Rotterdam is zondagavond een motorrijder zwaargewond aangetroffen, van de motor ontbreekt echter ieder spoor. Het ongeval is vermoedelijk ontstaan na een straatrace. De betrokken auto stond er nog wel, deze heeft flink wat schade aan de voorzijde.

Hulpverleners hebben het slachtoffer gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie geeft aan geen onderzoek te kunnen doen omdat de motor is verdwenen, om deze reden kunnen zij niet bevestigen of er inderdaad een straatrace heeft plaatsgevonden. Volgens de calamiteitenwebsite Flashphoto waren er ruim 150 auto’s aanwezig. Op het wegdek staan ook tientallen sporen van driftsessies.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd