Vier mannen aangehouden middels BTGV-procedure Randweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag op de Randweg in Rotterdam middels een BTGV-procedure (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten)  vier mannen aangehouden die eerdere daarvoor op de Middelharnisstraat in Rotterdam-Charlois een man met een vuurwapen zouden hebben bedreigd tijdens een ruzie.

Voor zover bekend was er niet daadwerkelijk geschoten. De politie ging na de melding van een getuige op zoek naar de verdachten, van hen was bekend dat ze in een auto waren gevlucht. Om de auto op te sporen gingen meerdere eenheden op pad en werd ook de politiehelikopter ingezet om mee te zoeken.

- Advertisement -

Rond 17.30 uur werd de auto met daarin de verdachten op de Randweg aangetroffen, omdat zij over een vuurwapen zouden beschikken werden ze met getrokken wapens uit het voertuig gehaald. Alle vier de mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor onderzoek. De auto is in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd