maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Vier mannen aangehouden middels BTGV-procedure Randweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag op de Randweg in Rotterdam middels een BTGV-procedure (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten)  vier mannen aangehouden die eerdere daarvoor op de Middelharnisstraat in Rotterdam-Charlois een man met een vuurwapen zouden hebben bedreigd tijdens een ruzie.

Voor zover bekend was er niet daadwerkelijk geschoten. De politie ging na de melding van een getuige op zoek naar de verdachten, van hen was bekend dat ze in een auto waren gevlucht. Om de auto op te sporen gingen meerdere eenheden op pad en werd ook de politiehelikopter ingezet om mee te zoeken.

Rond 17.30 uur werd de auto met daarin de verdachten op de Randweg aangetroffen, omdat zij over een vuurwapen zouden beschikken werden ze met getrokken wapens uit het voertuig gehaald. Alle vier de mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor onderzoek. De auto is in beslag genomen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -