Rechtbank veroordeeld man (27) uit Curaçao voor schietpartij Melanchtonweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De rechtbank heeft vandaag een 27-jarige man uit Curaçao veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf. De man stond terecht voor de schietpartij op 7 september 2020 op de Melanchtonweg in Rotterdam. In de bruine Kia Rio zaten een man en zijn vriendin, rond 22.00 uur stopte er een andere auto naast de slachtoffer waarop er meerdere keren werd geschoten.

De politie had in deze zaak een belangrijke getuigen, één getuige had een deel van een kenteken doorgegeven en de ander de kleur en het merk van de auto. Op de lege hulzen die op het plaats delict waren aangetroffen werden DNA-sporen van de verdachte aangetroffen. In combinatie met camerabeelden uit de omgeving werd de man ook goed vastgelegd. Voor het Openbaar Ministerie het bewijs om de man te vervolgen voor twee keer poging tot moord.

Het openbaar ministerie eiste 10 jaar celstraf tegen de 27-jarige man, de rechtbank ging daarin mee en ging mee met de eis van het openbaar ministerie. De man is veroordeeld tot 10 jaar cel.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd