Urenlang politieonderzoek in woning na overlijden van man Blekerslaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft maandagavond 05 april 2021 urenlang sporenonderzoek verricht in een woning aan de Blekerslaan in Rotterdam. In de betreffende woning had een conflict plaatsgevonden waarbij iemand onwel is geworden. Hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse maar het slachtoffer een man overleefde het niet.

Omdat niet bekend is wat er precies is gebeurd is de politie voor alle zekerheid een sporenonderzoek gestart. Een witte tent staat al uren voor de deur, en Forensisch Medewerkers van de politie lopen de woning in en uit. Het onderzoek heeft tot in de nachtelijke uren geduurd.

- Advertisement -

Een woordvoerster van de politie verklaarde eerder op de avond dat het onderzoek vooral plaats vind om een eventueel misdrijf of andere doodsoorzaken te kunnen uitsluiten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd