dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Brandweer en traumahelikopter assisteren bij medische noodsituatie Valkenhof Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Valkenhof in Capelle aan den IJssel is woensdagmiddag een persoon onwel geworden. Omdat de patiënt niet stabiel was kwam de brandweer ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen bij het naar beneden halen van de patiënt. Ook de traumahelikopter werd ingezet.

De helikopter was vlakbij geland, dit trok veel bekijks. De brandweer haalde ondertussen de patiënt met een hoogwerker uit de woning. Hierop is de patiënt met spoed onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht.

Jeroen van Zomeren

Jeroen van Zomeren

Jeroen van Zomeren

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -