Jongetje (10) zwaargewond nadat vader hem per ongeluk aanrijd Hardinxveld-Giessendam

Date:

Share post:

Hardinxveld-Giessendam – Een 10-jarige jongetje uit Hardinxveld-Giessendam is woensdagmorgen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Noordstraat in Hardinxveld-Giessendam. Het jongetje werd rond 08.30 uur bij school afgezet door zijn vader, door een nog onbekende oorzaak reed de vader zijn eigen zoon aan.

Een mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen, het jongetje is onder begeleiding met een spoedtransport van de arts naar het Erasmus MC overgebracht. Zijn toestand is niet bekend. Agenten hebben ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Getuigen van het ongeval zijn of kunnen worden opgevangen door slachtofferhulp.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd