donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Vluchtende automobilist rijdt in op politieauto, twee agenten gewond Stuwstraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Twee agenten zijn woensdagavond gewond geraakt nadat een verdachte in de Stuwstraat  op de politiewagen inreed. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een doelbewuste daad, de verdachte sloeg op de vlucht maar werd al snel in de kraag gevat.

De twee agenten raakten dusdanig gewond dat ze naar het ziekenhuis zijn gebracht. De politieauto zat aan de voorzijde compleet in elkaar. De agenten hadden de verdachte een stopteken gegeven omdat ze hem wilde controleren op drugs. Of er daadwerkelijk iets is aangetroffen bij de man is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -