Vrouw met kinderwagen aangereden op zebrapad Raadhuislaan Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Rond 17:45 uur vanmiddag heeft een ongeval plaatsgevonden op de Raadhuislaan in Spijkenisse. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter rukte uit.

De moeder liep met haar kind in de kinderwagen over het zebrapad toen zij geschept werden door een auto die niet stopte. Bij het ongeval raakte de ruit van de auto en kinderwagen zwaar beschadigd.

- Advertisement -

De moeder en kind zijn behandeld door het ambulancepersoneel en door de arts van de traumahelikopter. Gelukkig bleek het letsel niet ernstig te zijn. Daarom kon de traumahelikopter snel door naar een volgende melding in Hoogvliet. Moeder en kind zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. Hiervoor is het team Forensische Opsporing Team Verkeer (voormalig VOA) ter plaatse.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist overleden nadat vrachtwagen achterop file botst op A15 bij Gorinchem

Gorinchem - Maandag 15 april is een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval op de A15...

Laatste loper NN Marathon 2024 traditiegetrouw begeleid door politiemotoren in Rotterdam

Rotterdam - Zondag 14 april 2024 was de aftrap van de van de 43e NN Marathon in Rotterdam....

Forse rookontwikkeling bij brand in hooibalen Burgemeester Van Walsumstraat Mijnsheerenland

Mijnsheerenland - In een weiland aan de Burgemeester Van Walsumstraat in Mijnsheerenland is zaterdagavond brand uitgebroken in een...

Motorrijder komt ten val en raakt gewond Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagmiddag 13 april rond 15.21 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt...