Brandweer haalt papegaai uit boom Peppelweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Naast het blussen van brandjes heeft de brandweer natuurlijk nog meer taken. Zo werd de brandweer van Kazerne Frobenstraat donderdagmiddag opgeroepen om een vogel uit een boom langs de Peppelweg te halen. Nu zou je denken die horen daar toch thuis maar deze vogel was een vreemde vogel.

Eenmaal aangekomen bleek er een grote papegaai in de boom te zitten. Het beestje was ontsnapt en had zich in de boom verschanst. De dierenambulance had al een poging gewaagd maar helaas. Met behulp van een ladderwagen kon de papegaai alsnog uit de boom worden gehaald en weer herenigd worden met de eigenaar. De naam van de papegaai is bij ons niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd