Veel in orde bij integrale controle Zuidplas, ook drugs gevonden in bedrijfspand Moordrecht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bij een integrale controle in Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht zijn bij een aantal bedrijven misstanden aangetroffen. De integrale controle werd uitgevoerd door medewerkers van team Veiligheid en handhaving van de gemeente Zuidplas, de politie Waddinxveen-Zuidplas, Omgevingsdienst Midden Holland en Stedin.

Deze controles worden regelmatig uitgevoerd om te controleren of wet- en regelgeving wordt nageleefd. Er wordt onder andere gecontroleerd op brandveiligheid en milieuzaken, maar ook op signalen van ondermijning en criminaliteit. De controle vandaag richtte zich met name op een aantal bedrijfspanden in Nieuwerkerk en Moordrecht. Veel bedrijven hadden hun zaken prima in orde en ondernemers waren veelal positief over de controle.

Bij enkele bedrijfspanden werden overtredingen geconstateerd. Onder andere waren blusmiddelen niet op orde en werden milieuvoorschriften niet nageleefd. Ook vond illegale exploitatie plaats en bleek in een situatie overtreding van het bestemmingsplan. In een bedrijfspand in Moordrecht op de Grote Esch werd een aanzienlijke hoeveelheid drugs (hennep) gevonden. De politie heeft dit in onderzoek evenals een verdacht voertuig dat daar aangetroffen werd.

Foto’s : Adviseur Veiligheid Gemeente Zuidplas

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd