Veel in orde bij integrale controle Zuidplas, ook drugs gevonden in bedrijfspand Moordrecht

Date:

Deel bericht:

Bij een integrale controle in Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht zijn bij een aantal bedrijven misstanden aangetroffen. De integrale controle werd uitgevoerd door medewerkers van team Veiligheid en handhaving van de gemeente Zuidplas, de politie Waddinxveen-Zuidplas, Omgevingsdienst Midden Holland en Stedin.

Deze controles worden regelmatig uitgevoerd om te controleren of wet- en regelgeving wordt nageleefd. Er wordt onder andere gecontroleerd op brandveiligheid en milieuzaken, maar ook op signalen van ondermijning en criminaliteit. De controle vandaag richtte zich met name op een aantal bedrijfspanden in Nieuwerkerk en Moordrecht. Veel bedrijven hadden hun zaken prima in orde en ondernemers waren veelal positief over de controle.

- Advertisement -

Bij enkele bedrijfspanden werden overtredingen geconstateerd. Onder andere waren blusmiddelen niet op orde en werden milieuvoorschriften niet nageleefd. Ook vond illegale exploitatie plaats en bleek in een situatie overtreding van het bestemmingsplan. In een bedrijfspand in Moordrecht op de Grote Esch werd een aanzienlijke hoeveelheid drugs (hennep) gevonden. De politie heeft dit in onderzoek evenals een verdacht voertuig dat daar aangetroffen werd.

Foto’s : Adviseur Veiligheid Gemeente Zuidplas

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...

Automobilist laat zwaargewonde passagier achter na crash op Stadionviaduct in Rotterdam

Rotterdam - Donderdag 21 september is een vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeval op het Stadionviaduct. De automobilist...

Schuur achter woonhuis brandt volledig uit Oudelandseweg Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel - Zondagochtend 17 september rond 11.45 uur is er uitslaande brand uitgebroken in een...