dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Auto kwijt na parkeren, stel geeft auto op als gestolen en wordt klemgereden in Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – De politie heeft donderdagavond op de Groene Kruisweg in Spijkenisse een personenauto klemgereden nadat deze als gestolen was opgegeven. Met diverse eenheden werd de auto klemgereden en werden de twee inzittenden aangehouden.

Man en vrouw stonden vervolgens in de boeien langs de weg waarop de situatie al snel duidelijk werd. De man was vergeten waar hij het voertuig had geparkeerd en had hem dan als gestolen opgegeven. Deze melding was ook weer ingetrokken maar nog niet doorgevoerd in de politiesystemen. Iedereen kon er om lachen waarop het stel weer vertrok.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -