Auto kwijt na parkeren, stel geeft auto op als gestolen en wordt klemgereden in Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – De politie heeft donderdagavond op de Groene Kruisweg in Spijkenisse een personenauto klemgereden nadat deze als gestolen was opgegeven. Met diverse eenheden werd de auto klemgereden en werden de twee inzittenden aangehouden.

Man en vrouw stonden vervolgens in de boeien langs de weg waarop de situatie al snel duidelijk werd. De man was vergeten waar hij het voertuig had geparkeerd en had hem dan als gestolen opgegeven. Deze melding was ook weer ingetrokken maar nog niet doorgevoerd in de politiesystemen. Iedereen kon er om lachen waarop het stel weer vertrok.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd