donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Mogelijk brandstichting in woning Louis Pregerkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan de Louis Pregerkade in Rotterdam heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.15 uur korte tijd brand gewoed. Een omwonende rook een flinke brandlucht en belde de brandweer. Zij gingen vervolgens op onderzoek uit.

Van een woning werd een deur geforceerd. Aldaar bleek er sprake te zijn van brand in een bankstel. De bewoner was op dat moment nog in het pand en is door de brandweer aanspreekbaar naar buiten gebracht. De brand zelf werd snel geblust.

Het lijkt erop dat de brand mogelijk is aangestoken. De politie en brandweer doen onderzoek.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -