81 bekeuringen bij handhavingsactie Boulevard Rotterdam Nesselande

Date:

Deel bericht:

Rotterdam -Een gezamenlijke actie van de politie en handhaving heeft vrijdagmiddag voor een bonnenregen gezorgd rondom het Maltaplein in Rotterdam Nesselande. De actie kwam tot stand na veel meldingen van overlast. Hierop werd er besloten om op vrijdag grootschalig in te zetten en dat bleek niet voor niets. De politie en handhaving schreven 81 bekeuringen uit.

De bekeuringen werden uitgeschreven voor het fietsen over de stoep (47x), het rijden over de stoep met een snor-/bromfiets (23x) en rijden zonder rijbewijs (4x). Drie personen met een elektrische step kregen een waarschuwing dat het niet is toegestaan om op dergelijke apparaten rond te rijden in Nederland. Één eigenaar bleek eigenwijs en stapte alsnog op de step, zijn step werd in beslag genomen en ook ontving hij een bekeuring.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd