zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Automobilist ramt verkeerslicht, dumpt auto en gaat ervandoor Slinge Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist heeft op de Slinge in Rotterdam een verkeerslicht geramd en reed vervolgens met zijn zwaar beschadigde voertuig verder. Omdat het rijden met uitgeklapte airbags toch wel lastig is dumpte de automobilist zijn auto even verderop. De bestuurder zelf was gevlogen.

De politie heeft de auto veilig laten stellen en zal onderzoek doen naar de identiteit van de bestuurder. Het doorrijden na een aanrijding is een misdrijf. Het verkeerslicht is door de calamiteitendienst veiliggesteld en zal later worden vervangen.

© Marco Smits

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -