donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Brandweer blust schoorsteenbrand Parkzoom Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De brandweer is vrijdagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een schoorsteenbrand van een woning aan de Parkzoom in  Krimpen aan den IJssel. De brand werd ontdekt door de bewoners zelf.

Met behulp van de hoogwerker werd de schoorsteen van bovenaf geveegd met een speciale ramoneur. Daarbij kwam korte tijd wat rook vrij. De schade lijkt mee te vallen. Rond koude dagen heeft de brandweer veel te maken met schoorsteenbranden. Dat komt doordat huiseigenaren het schoorsteenkanaal niet regelmatig laten vegen.

Lezersfoto : Jurian

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -