Honderden euro’s boete na dumpen van oven in parkeergarage Griet Manshandeerf Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Het dumpen van illegaal afval is een groot probleem. Het geeft een rommelig gezicht en het kost gemeentes handenvol met geld om continu bepaalde plekken te laten opruimen. Dat dit veel geld kost is een man die zijn oven dumpte ook achter gekomen. Hij ontving honderden euro’s aan boetes nadat hij op het Griet Manshandeerf zijn kapotte oven in een parkeergarage had gedumpt.

Waar de man geen rekening mee heeft gehouden is dat in de betreffende parkeergarage beveiligingscamera’s zijn opgehangen, dit geldt niet alleen voor deze garage. Reden hiervoor is het dumpen van onder andere illegaal afval en overlast. Dat kwam de eigenaar van de oven dan ook duur te staan. De camerabeelden werden doorgestuurd naar handhaving die verhaal ging halen bij de verdachte.

- Advertisement -

De man kreeg een boete voor het plegen van een milieudelict. De man kreeg namelijk de opruimkosten voor zijn kiezen en een boete voor het achterlaten van afval op een plek waar dat niet hoort.

De man zelf was niet woonachtig in Capelle aan den IJssel, het had goedkoper geweest als hij zijn kapotte apparaat had ingeleverd bij de winkel waar hij een nieuwe had gekocht, of even naar het milieupark was gereden. Dan kost het namelijk precies niks om van je defecte apparaat af te kunnen komen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd