Grote verkeerscontrole en preventief fouilleren rondom Parkkade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een grote algemene verkeerscontrole heeft de politie vrijdagavond rondom de Parkkade 25 bekeuringen uitgeschreven. De actie werd gehouden vanwege verkeersoverlast en overlast door jeugd.

Politieagenten in burger stonden op de kade en gaven alle overtredingen door aan politieagenten in uniform. Dit betroffen motorrijders van de politie die vervolgens achter de overtreder aan ging en hen naar de controleplaats op het Willemsplein brachten. Daar werden ze vervolgens bekeurd.

- Advertisement -

Aan het einde van de avond is er nog preventief gefouilleerd, hierbij werden 80 voertuigen gecontroleerd en 125 personen, in één van de auto’s werd een blauw politiezwaailicht aangetroffen, deze is in beslag genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd