Man (60) overleden bij verkeersongeval Erasmusweg Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – Bij een verkeersongeval tussen een auto en bromfietser is een 60-jarige man uit Den Haag om het leven gekomen. Het slachtoffer werd vrijdagavond even voor 22.00 uur geschept door de automobilist bij een oversteekplaats van de Erasmusweg in Den Haag. Zowel de auto als de bromfietser werden vervolgens de andere weghelft opgeworpen waar twee andere auto’s voor verkeerslichten stonden te wachten werden geraakt.

Het slachtoffer bleef zwaargewond op straat achter, de bestuurder een 43-jarige man uit Den Haag van de auto die bij de verkeerslichten stond te wachten was ervandoor gegaan. De betrokken automobilist een 29-jarige man was wel ter plaatse gebleven.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, daar is hij in de loop van de nacht alsnog aan zijn verwondingen overleden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

© Herman van der Woude
© Herman van der Woude
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd