woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Politie houdt 80-jarige als verdachte woningbrand Burgemeester van Baarstraat Volendam

- advertentie -

Volendam – Zaterdagmorgen zijn bij een woningbrand in de Burgemeester van Baarstraat in Volendam twee personen gewond geraakt. Een 80-jarige vrouw vermoedelijk een buurtbewoonster is door de politie aangehouden als verdachte van brandstichting.

De brand brak rond 07.00 uur uit, er was sprake van flink wat rookontwikkeling. De twee slachtoffers ademden veel rook in en zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Het vuur was snel geblust, de politie is een onderzoek gestart.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -