Vrouw belandt in sloot en loopt naar huis Giessenburg

Date:

Deel bericht:

Giessenburg – Een vrouw is afgelopen nacht in Giessenburg met haar auto te water geraakt. Het ongeluk gebeurde op een T-splitsing en ze reed rechtdoor een weiland in om vervolgens ondersteboven in het water tot stilstand te komen. De vrouw kon op eigen kracht het voertuig verlaten.

Drijfnat kwam ze tot de conclusie dat haar mobiele telefoon nog in de auto lag. Ze besloot om naar huis te lopen en belde daar de hulpdiensten. Die rukten uit naar de plaats van het ongeval en troffen daar de auto aan. Volgens de agenten kan ze beter een lot in de loterij aanschaffen, ze had wonderwel niets terwijl haar auto volledig onder water lag.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd