Man (18) zwaargewond na steekpartij bij Rinze Koopmanstraat in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is maandagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij bij de Rinze Koopmansstraat in Rotterdam.

Het slachtoffer is met een groot mes gestoken en raakte zwaargewond. De verdachte heeft zich verder niet bekommerd om het slachtoffer en is gevlucht. Door de hele straat liggen bloedsporen die leiden tot de Berlagestraat. Vermoedelijk is de man daar gestoken.

- Advertisement -

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd voor de spoedrit naar het ziekenhuis. De politie heeft het plein met de Jan Kwakplaats afgezet voor nader onderzoek. Voor zover bekend is de dader nog niet aangehouden.

Naar verluid is het slachtoffer een 18-jarige man. Over de aanleiding is vooralsnog niks bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd