zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Twee gewonden bij ongeval Langenhorst Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Langenhorst in Rotterdam zijn dinsdagmorgen twee personen gewond geraakt bij een ongeval. Twee automobilist zagen elkaar over het hoofd en er ontstond een forse aanrijding. Beide bestuurders raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

De opgeroepen brandweer hoefde niet in actie te komen, er zat niemand bekneld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend maar vermoedelijk ligt het bij een voorrangsfout. De politie heeft onderzoek gedaan en de berger heeft de zwaar beschadigde voertuigen opgehaald.

Foto’s : Kevin Schenk

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -