donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Auto in brand, brandweer vermoedt brandstichting Londonweg Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Op de Londonweg in Vlaardingen is afgelopen nacht een geparkeerde auto vermoedelijk in brand gestoken. De brand werd rond 02.10 uur gemeld, de brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

De brand was begonnen bij één van de voorwielen, vermoedelijk is geprobeerd om de band van de auto te laten ontbranden. De brandweer kon het vuur snel blussen. Wel liep de auto veel schade op. Onder andere de motorkap moest worden opgeknipt.

De politie doet onderzoek naar de brand.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -