zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Mannen crashen met gehuurde Lamborghini Huracán en slaan op de vlucht N3 Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Op de N3 in Dordrecht raakte woensdag aan het begin van de avond een Lamborghini Huracán betrokken bij een éénzijdig ongeval. De bestuurder die vermoedelijk veel te hard heeft gereden raakte de macht over het stuur kwijt en reed met de gehuurde auto vol de vangrail in. Hierna sloegen de inzittenden op de vlucht.

Een zure appel voor de verhuurder Buena Vida Supercar Verhuur in De Lier. De huurder zou gezegd hebben dat de auto was gestolen maar hij had wel zelf de sleutels nog. Tegen Rijnmond zegt de verhuurder het verhaal in twijfel te trekken.

De supercar heeft een waarde van zo’n 318.000 euro. De politie heeft het voertuig na de zware crash in beslag genomen. De verhuur weet nog niet op de auto totallos is, hij heeft het voertuig nog niet gezien maar het heeft er wel alle schijn van gezien de forse schade is de veiligheid van het chassis mogelijk niet meer gewaarborgd. Er is vooralsnog niemand aangehouden voor het ongeval.

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -