Mannen crashen met gehuurde Lamborghini Huracán en slaan op de vlucht N3 Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Op de N3 in Dordrecht raakte woensdag aan het begin van de avond een Lamborghini Huracán betrokken bij een éénzijdig ongeval. De bestuurder die vermoedelijk veel te hard heeft gereden raakte de macht over het stuur kwijt en reed met de gehuurde auto vol de vangrail in. Hierna sloegen de inzittenden op de vlucht.

Een zure appel voor de verhuurder Buena Vida Supercar Verhuur in De Lier. De huurder zou gezegd hebben dat de auto was gestolen maar hij had wel zelf de sleutels nog. Tegen Rijnmond zegt de verhuurder het verhaal in twijfel te trekken.

- Advertisement -

De supercar heeft een waarde van zo’n 318.000 euro. De politie heeft het voertuig na de zware crash in beslag genomen. De verhuur weet nog niet op de auto totallos is, hij heeft het voertuig nog niet gezien maar het heeft er wel alle schijn van gezien de forse schade is de veiligheid van het chassis mogelijk niet meer gewaarborgd. Er is vooralsnog niemand aangehouden voor het ongeval.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...