dinsdag, november 30, 2021
8.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Forse schade na brand in keuken Leeuwerikstraat Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – In een woning aan de Leeuwerikstraat in Bleiswijk heeft vanmorgen korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de keuken en ging gepaard met een zware rookontwikkeling die steeds heftiger werd.

De brandweer van Bleiswijk was snel ter plaatse en wist het vuurtje snel te blussen. De woning zelf heeft wel forse schade opgelopen en is vermoedelijk niet meer bewoonbaar. De officier van dienst bevolkingszorg (gemeente) is ter plaatse gekomen om samen met Stichting Salvage een plan van aanpak te maken.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -