zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Jongen (16) overleden na ontploffing Rietgors Barendrecht

- advertentie -

Barendrecht – Een 16-jarige jongen is vrijdagmiddag op de Rietgors zwaargewond geraakt toen er in de buurt van zijn gezicht iets ontplofte, de jongen raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis waar hij door ernstig hoofdletsel alsnog aan zijn verwondingen is overleden.

Omdat het gistermiddag niet duidelijk was wat er precies heeft plaatsgevonden, zijn de andere vier jongens (tussen de 15-20 jaar uit Barendrecht en Heerjansdam) die in het huis aanwezig waren, aangehouden. Later die avond zijn zij weer heengezonden, maar hun rol blijft in onderzoek. Wat er precies is gebeurd, onderzoekt de politie.  

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -