Politie onderzoekt schietpartij aan Ooievaarspad in Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle a/d IJssel – Zaterdagavond 17 april is de politie een onderzoek gestart naar een mogelijk schietincident aan het Ooievaarspad in Capelle aan den IJssel.

Even voor tien uur ’s avonds kreeg de politie een melding over een mogelijk schietincident. Ter hoogte van het Schenkelpad is een slachtoffer aangetroffen. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft zich over deze persoon ontfermd.

- Advertisement -

De slachtoffers waren met een scooter en verklaarden dat zij zijn bedreigd door een groep. Een van de daders, een donkergetinte jongen met zwarte bodywarmer*, zou hierbij een vuurwapen hebben gebruikt. Een van de slachtoffers zou geschampt op de scooterhelm die hij droeg. De groep zou zijn weggevlucht richting de Dansenbuurt.

De politie verricht nader onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Tips melden
Mensen die eventueel iets hebben meegekregen van het incident en meer bruikbare informatie hebben voor de politie, kunnen contact opnemen bij 0900-8844. Bij het zien van de verdachte groep mag 112 worden gebeld.


*Dit betreft eerste informatie, dit kan nog afwijken 

- Advertisement -

Gerelateerd