zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Man gewond na vermoedelijk ontplofte spuitbus Van Zyll de Jongstraat Pernis

- advertentie -

Pernis – Een man is zaterdagavond geraakt nadat er vermoedelijk iets mis was gegaan met een spuitbus in zijn woning aan de Van Zyll de Jongstraat in Pernis. De brandweer rukte uit voor een mogelijke brand maar hiervan bleek geen sprake.

Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel, zij kregen ondersteuning van het Mobiel Medisch Team. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -