Ernstig ongeval met vrachtwagen N215 Tonisseweg Oude-Tonge

Date:

Share post:

- Advertisement -

Oude-Tonge – Op de Tonnisseweg N215 ter hoogte van Oude-Tonge heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een personenauto en een vrachtwagen zijn frontaal op elkaar gebotst. De brandweer rukte uit voor een mogelijke beknelling, ook een traumateam kwam met de traumahelikopter ter plaatse.

Het slachtoffer een man kon snel uit de auto worden gehaald. Hij is vervolgens zwaargewond maar aanspreekbaar onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval, de weg is hiervoor in beide richtingen afgesloten.

Foto : Rik Bos

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd