vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Ernstig ongeval met vrachtwagen N215 Tonisseweg Oude-Tonge

- advertentie -

Oude-Tonge – Op de Tonnisseweg N215 ter hoogte van Oude-Tonge heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een personenauto en een vrachtwagen zijn frontaal op elkaar gebotst. De brandweer rukte uit voor een mogelijke beknelling, ook een traumateam kwam met de traumahelikopter ter plaatse.

Het slachtoffer een man kon snel uit de auto worden gehaald. Hij is vervolgens zwaargewond maar aanspreekbaar onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval, de weg is hiervoor in beide richtingen afgesloten.

Foto : Rik Bos

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,223VolgersVolg
- advertentie -