woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Man ernstig gewond na geweldsincident in woning Houdringeweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een geweldsincident op de Houdringeweg in Rotterdam is dinsdagavond rond kwart voor zeven een man ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is ter plekke behandeld door ambulance en traumapersoneel. Niet veel later werd de man met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies aan het geweldsincident vooraf is gegaan is nog niet bekend. De politie bekijkt nog of er sprake is van een schietincident of een steekpartij, welke vermoedelijk in een woning heeft plaatsgevonden. De politie heeft een plaats delict gemaakt.

© Marco Smits

© Marco Smits

© Marco Smits

© Marco Smits

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -