Jongen (16) uit Heerjansdam kwam om het leven door kogel Rietgors Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – De 16-jarige jongen uit Heerjansdam die afgelopen weekend om het leven kwam na een “explosie” in een woning aan het Rietgors in Barendrecht blijkt te zijn overleden door een kogel. Het is nog steeds niet duidelijk wat er nu precies is gebeurd.

Op vrijdagmiddag ging het mis toen vijf jongens tussen de 15 en 20 jaar in een woning aanwezig waren toen er plots een vuurwapen afging. Het slachtoffer liep ernstig hoofdletsel op en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij alsnog aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

De politie meldde in eerste instantie dat er sprake zou zijn geweest van een ontploffing, dit is na onderzoek door de Forensische Opsporing veranderd in een overlijden door een kogel. Het wapen is nog steeds niet gevonden. De politie vermoed dat er sprake is geweest van een ongeluk.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd