Man (39) ernstig gewond door schietpartij Houdringeweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De man die dinsdagavond 20 april ernstig gewond raakte door een geweldsincident in een woning aan de Houdringeweg in Rotterdam-Beverwaard, blijkt te zijn beschoten. De Rotterdammer werd in zijn woning neergeschoten in zijn been, wist nog naar buiten te kruipen en was bij aankomst van de politie nauwelijks aanspreekbaar.

Een buurman bleek de man te hebben gevonden. Hulpverleners hebben de man direct voorzien van de nodige medische hulp en hem in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Er is meteen een onderzoek gestart. Naast sporenonderzoek om en in het huis waar agenten gesproken met buurtbewoners. Nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd. Het team komt graag in contact met mensen die iets hebben gehoord of gezien rond 19.00 in de omgeving van de Houdringeweg. Informatie? Bel 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd