Wederom gewonde na steekpartij Pernissestraat Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – In een woning in de Pernissestraat in Schiedam is woensdagmorgen rond 04.45 uur een persoon gewond geraakt na een steekpartij. De politie hield in de woning een verdachte aan. Een traumateam werd opgeroepen om ambulancepersoneel bij te staan in de behandeling van het slachtoffer.

Hoe ernstig het slachtoffer gewond is geraakt is vooralsnog niet bekend. Het steekwapen is in de woning aangetroffen. Twee getuigen zijn overgebracht naar het bureau voor verhoor.

- Advertisement -

Het is de tweede steekpartij in korte tijd in Schiedam. Eerder op de avond raakte een man ernstig gewond bij een steekpartij in een woning in de Filip van Bourgondiestraat. In beide gevallen gaat het om een woning waar Poolse arbeidsmigranten wonen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd