Zoon (27) verdachte van doden vader (62) in woning Oosterse Tuin Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Justitie houdt de 27-jarige Brayon M. verantwoordelijk voor de dood van zijn vader in een flatwoning aan de Oosterse Tuin in Rotterdam. Het slachtoffer een 62-jarige man kwam om het leven omdat er brand had gewoed in de woning. De brandweer trof tijdens het blussen van de brand het stoffelijk overschot van de vader aan. Reanimatie mocht niet meer helpen.

Volgens het OM heeft Brayon M zijn vader op zeer gewelddadige wijze vermoord met een gewichtshalter, een tafelpoot en een mes. Justitie is in het bezit van beelden uit de flat die gevonden zijn op de telefoon van de verdachte, de beelden laten vermoedelijk de moord zien. Brayon M. verbleef regelmatig bij zijn vader in de flat.

- Advertisement -

De verdachte wordt binnenkort overgebracht naar het Pieter Baan Centrum, daar wordt gekeken of hij een stoornis heeft. Hij zou verklaard hebben dat hij dingen ziet die anderen niet zien. Brayon M. staat bekend om huiselijk geweld, hij liep nog in een proeftijd nadat hij zijn moeder had mishandeld.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...