Zoon (27) verdachte van doden vader (62) in woning Oosterse Tuin Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Justitie houdt de 27-jarige Brayon M. verantwoordelijk voor de dood van zijn vader in een flatwoning aan de Oosterse Tuin in Rotterdam. Het slachtoffer een 62-jarige man kwam om het leven omdat er brand had gewoed in de woning. De brandweer trof tijdens het blussen van de brand het stoffelijk overschot van de vader aan. Reanimatie mocht niet meer helpen.

Volgens het OM heeft Brayon M zijn vader op zeer gewelddadige wijze vermoord met een gewichtshalter, een tafelpoot en een mes. Justitie is in het bezit van beelden uit de flat die gevonden zijn op de telefoon van de verdachte, de beelden laten vermoedelijk de moord zien. Brayon M. verbleef regelmatig bij zijn vader in de flat.

- Advertisement -

De verdachte wordt binnenkort overgebracht naar het Pieter Baan Centrum, daar wordt gekeken of hij een stoornis heeft. Hij zou verklaard hebben dat hij dingen ziet die anderen niet zien. Brayon M. staat bekend om huiselijk geweld, hij liep nog in een proeftijd nadat hij zijn moeder had mishandeld.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd