Veel schade na frontale aanrijding Schuttevaerweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de kruising Schuttevaerweg met de Gantelstraat heeft donderdagmorgen een frontale aanrijding plaatsgevonden. Één bestuurder raakte bij de aanrijding gewond en moest door ambulancepersoneel worden behandeld.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, maar duidelijk is dat één van de voertuigen op de verkeerde weghelft terecht is gekomen. De schade aan beide auto’s is fors.

- Advertisement -

Een straat verderop op de Bornissestraat kreeg de politie een melding van een mogelijke schietpartij, er waren knallen gehoord. De politie is ter plaatse geweest maar trof geen sporen aan van een schietpartij

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd