dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Automobilist laat twee gewonden achter na zware crash A15 Rhoon

- advertentie -

Rhoon – Op de A15 in Rhoon is vannacht een automobilist over de kop geslagen, de auto met drie inzittenden raakte zeer zwaar beschadigd. De bestuurder van het voertuig nam na het ongeluk de benen en liet twee personen achter.

De twee inzittenden zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder werd in de omgeving door agenten aangetroffen. Na onderzoek in het voertuig kwam er een grote lachgastank tevoorschijn. Of dit ook de oorzaak is geweest is niet bekend. De bestuurder is aangehouden.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -