dinsdag, november 30, 2021
8.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Politie onderzoekt schietpartij op bedrijfspand Bornissestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar de beschieting van een bedrijfspand aan de Bornissestraat in Rotterdam Spaanse Polder. Een medewerker kwam dinsdagochtend aan bij het bedrijfspand en zag diverse kogelgaten in het pand zitten. De politie kwam ter plaatse en stelde de sporen veilig, op straat werden er hulzen aangetroffen.

Wanneer het pand precies is beschoten is vooralsnog onbekend. De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident, deze heeft mogelijk plaatsgevonden tussen maandagavond 19.00 uur en dinsdagochtend 10.00 uur. Heeft u toevallig camerabeelden die waardevol zijn voor het onderzoek? Bel dan naar 0900-8844

Burgemeester Aboutaleb heeft het pand voor een maand gesloten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -