Aannemer slaat paaltje in de grond, 200 woningen zonder stroom Reina Prinsen Geerligspad Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Bij het plaatsen van een hekje in de Reina Prinsen Geerligspad in Spijkenisse is het niet helemaal goed gegaan, een aannemer zou al moeite gehad hebben om het hekje helemaal naar beneden krijgen en liet het er maar bij zitten. Zaterdagavond ging het mis toen bleek dat er een elektrakabel was geraakt. De straatverlichting knippert en ook zo’n 200 woningen ervaren problemen.

De brandweer is ter plaatse om het incident in goede banen te begeleiden. In de kabel is kortsluiting ontstaan, hierdoor zijn er soms klappen te horen. Netbeheerder Stedin is druk bezig met herstel, hiervoor zullen er ongeveer 200 woningen moeten worden afgesloten van het stroomnetwerk.

- Advertisement -

Het herstel gaat ongeveer vier uur duren

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd