woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Man doet greep in kassa en vlucht Hesseplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man heeft zaterdagmorgen een greep in een kassalade gedaan bij een winkel aan de Hesseplaats in Rotterdam. De medewerkster wilde met de man iets afrekenen toen  hij plots bij het openen van de kassa er een greep in deed. De medewerkster is hierbij niet bedreigd.

De man ging er na zijn daad vandoor op een zwarte scooter. Het betreft een donker getinte ma, hij droeg een zwarte Adidas Hoody, zwarte schoenen en een petje. Heeft u tips neemt u dan contact op met de politie.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -