Vrouw (82) gewond na overval in woning Jalonstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 82-jarige vrouw is donderdagavond in haar woning aan de Jalonstraat in Rotterdam mishandeld na een vermoedelijke babbeltruc. Twee vrouwen en een man drongen haar woning binnen nadat ze zogenaamd een tasje met eten kwamen brengen. Toen de vrouw de deur open deed drongen ze de woning binnen en de bewoonster moest naar de keuken lopen.

Het slachtoffer begon heel hard te gillen en probeerde naar de voordeur te lopen. Ze werd door een man en vrouw hard opzij geduwd en pakten haar hardhandig beet. Het drietal ging er vervolgens vermoedelijk zonder buit vandoor. De bewoonster bleef hevig geschrokken achter in haar woningen, ze had lichte verwondingen opgelopen.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de laffe overval en onderzoek camerabeelden.
Heeft er iemand iets gezien van deze drie personen, eerder op de avond of misschien bij het weggaan? Heeft u misschien camerabeelden? Al die informatie is belangrijk voor het onderzoek. Het blanke drietal is rond de 25 jaar, de ene vrouw is wat kleiner dan de andere vrouw,  alle drie praatten ze Nederlands. Wellicht was er één van de vrouwen van Slavische afkomst. Info? Bel 0900-8844 of tip gemakkelijk via onderstaand formulier via politie.nl Anoniem bellen kan ook, op 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...