Meerdere personen vluchten na eenzijdig ongeval Schenkeweg Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Een jongeman heeft zaterdagavond rond half 12 de auto waarin hij reed met de achterkant om een boom gekruld. Het ongeluk gebeurde op de Schenkelweg nadat hij in de slip was geraakt. Hij besloot om na het ongeval te vluchten.

De politie ging rap op zoek en trof in de omgeving een vrouw en een man aan. De vrouw kon worden staande gehouden en de man wist te ontsnappen. De vrouw verklaarde aan de politie dat ze hem wilde helpen omdat hij aam had gegeven in de problemen te zitten. Toen agenten vertelden dat hij een ongeluk had gehad gaf zij zijn telefoon aan de agenten. Hierin zat onder andere het identiteitsbewijs van hem.

- Advertisement -

Tijdens het onderzoek belde een persoon met de naam genaamd Schatje naar de telefoon. De politie nam het telefoontje aan en vertelde wat er was gebeurd en stelden de vraag of zij toevallig zijn vriendin was. Dat bleek inderdaad zo te zijn, de auto bleek van haar vader te zijn. De agenten hebben haar verzocht om door te geven dat hij zich moet melden op het politiebureau.

- Advertisement -

Gerelateerd