Meisje valt met scooter en raakt gewond Noorderbreedte Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een meisje is zondagmiddag op de Noorderbreedte lelijk met haar scooter ten val gekomen. Door een nog onbekende oorzaak raakte ze de stoeprand en ging onderuit. Omdat niet bekend was hoe ernstig haar verwondingen waren werd er een traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

Het meisje kwam tijdens de behandeling door ambulancepersoneel weer bij, ze had veel pijn. Gelukkig kon ze uiteindelijk op eigen kracht op de brancard stappen. Ze is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De ter plaatse gekomen traumahelikopter kon weer snel terug naar Amsterdam. De scooter is door een agent meegenomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd