Vliegtuigen boven de stad: “Feyenoorders, welkom thuis!”

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagmiddag speelt Feyenoord thuis tegen Vitesse in een thuiswedstrijd van de Eredivisie. In gelegenheid daarvan zijn twee reclamevliegtuigen te zien geweest boven de stad.

De vliegtuigjes werden gespot door een van onze scherpe fotografen, Remco Gerritsen. Op de reclamebanners is te lezen: “Feyenoorders. Welkom thuis! Fijne wedstrijd! Droomparken”. Droomparken is sinds 2019 de hoofdpartner van de voetbalclub.

- Advertisement -

Strijd om vierde plek
Om 16:45 uur begint de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse. Momenteel staat Feyenoord vijfde in de Eredivisie. Om play-offs te voorkomen, is een vierde plek nodig. Dat betekent dat de club even een tandje moet bijzetten om de benodigde punten bij elkaar te sprokkelen. Momenteel staat Vitesse op die gewilde vier positie, waardoor deze wedstrijd extra belangrijk is.

Vandaag mogen er 6.500 supporters plaatsnemen in de Kuip.

- Advertisement -

Gerelateerd