dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Brandweer rukt uit voor “pop” te water Atolpad Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De brandweer is woensdagmiddag massaal uitgerukt voor een melding van een mogelijke drenkeling in het water langs het Atolpad in Capelle-Oostgaarde. Ter hoogte van de Keerkring was een drijvend iets gezien wat leek op een baby. De brandweer rukte met veel eenheden uit naar de plek desonheils.

Eenmaal ter plaatse bleek het al snel om loos alarm te gaan. In het water lag een pop die leek op een baby. De duikers konden hierop snel weer uit het water komen en vervolgens weer terug naar de kazerne.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -