Politie beëindigd illegale houseparty Westzeedijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag na meerdere meldingen van geluidsoverlast een feest beëindigd in een woning aan de Westzeedijk in Rotterdam. Agenten werden ter plaatse al opgewacht door verschillende melders vanwege de vreselijke herrie die uit een woning kwam.

De melders verklaarden dat ze de geluidsoverlast helemaal zat waren en dat er veel mensen binnen waren. De agenten hebben aangebeld maar er werd niet open gedaan. Uiteindelijk moest er een machtiging tot binnentreding worden aangevraagd, een slotenmaker opende vervolgens de deur van de woning.

- Advertisement -

Er bleek een illegaal feest gaande te zijn in de woning. Het was een complete ravage in de woning. Er waren ongeveer 100 mensen aanwezig. Ze hadden allemaal 50 euro entree betaald om bij het illegale feest aanwezig te zijn. Bij het doorzoeken van de woning werd er 5 grote cilinders van 16l lachgas aangetroffen in het pand. Deze gingen met de politie mee, en ook de geluidsinstallatie werd in beslag genomen.

Twee personen weigerden het pand te verlaten, zij zijn aangehouden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd