dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politie op zoek naar “brandende” man Willem Buytewechstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar een man die woensdagmorgen mogelijk zwaargewond is geraakt bij een buitenbrand aan de Willem Buytewechstraat in Rotterdam. De man zou vermoedelijk in brand hebben gestaan.

De brandweer kreeg rond half 8 vanmorgen een melding dat de buitengevel van een pand in brand zou staan. Ook stond er een man in brand, werkmannen blusten de brand en de vlammen op de man. Die ging er daarna te voet vandoor. De politie is op zoek naar de man.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -